Grup de siguranta Celsius

  • Grup de siguranta Celsius
Disponibilitate:
La Comanda
Cod produs:
CS0019
1.091,25RON

Share

Fără opinii Spune-ţi opinia

Daca folositi lemne ca si combustibil in cazanul Dvs. atunci trebuie sa stiti ca producerea energiei termice prin arderea lemnelor nu se poate regla sau modula. In cazul in care caminul Dvs. este deja incalzit, cantitatea lemnelor din focar continua sa produca energie termica, asadar va trebui sa aparati cazanul de supraincalzire. Solutia este montarea unui grup de siguranta exterioara.

Acest grup de siguranta poate salva cazanele pana la o capacitate de 56kW. In cazul in care aveti un cazan cu o capacitate mai mare, va trebui sa apelati la alte metode, mai specifice cazanului Dvs.

Cum functioneaza?

Grupul de siguranta trebuie sa fie montat pe racordul circuitului de incalzire (Tur). De aici apa calda va intra in camera grupului de siguranta. Senzorul este situat in camera cu apa calda. In cazul in care temperatura apei depaseste 98C, ventilul termostatic deschide si descarca apa calda si in acelasi timp da drumul apei rece conectat iar apa mai rece va intra in sistemul cazanului si va raci acesta. Este important sa mentionam ca apa rece de la alimentare va fi amestecat cu cel fierbinte, iar apa care deja ajunge la corpul cazanului nu va fi foarte rece. Daca apa este foarte rece si corpul cazanului are o temperatura de peste 100C atunci acesta poate ceda din cauza diferentei de temperaturi.

Elementele pachetului:

- Grup de siguranta Celsius

- ventil termostatic (deschidere la 98C)

- aerisitor automat

- supapa de siguranta (2bari)